Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více se dočtete zde

Blog

Mořské ryby – jsou lepší než sladkovodní?

Samozřejmě, že takto jednoduše se to říct nedá. Sladkovodní ryby jsou pro nás lokálně dobře dostupné, jsme na ně více zvyklí, a bezesporu i výtečně chutnají. A kapr na vánočním stole je nezlomná tradice! Ale mořské ryby mají oproti těm sladkovodním přece jen jednu velkou výhodu:

Rybí tuk je skvělým zdrojem vitamínu D!

Rybí tuk je užíván zhruba od 16. století, kdy byl navíc často aplikován i zevně na různá poranění. Jak se dá očekávat, místně je spjatý s rybářskými oblastmi v Anglii a ve Skandinávii, kde si poprvé jeho blahodárných účinků všimli, a postupem času ho vyzkoušela snad každá rodina.


1 / 2 Starší >
©2019 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

Odesílá se

Vyzkoušejte OmegaMarine Forte+ ZDARMA*

*platíte pouze poštovné 49 Kč

Načítám formulář

Po dobu užívání se cítím velice dobře

Po dobu užívání se cítím velice dobře

Milan Ptáčník, Zruč-Senec

OmegaMarine Forte+ užívám již 5 let

OmegaMarine Forte+ užívám již 5 let

Bohumil Havrda, Brno

OmegaMarine Forte užíváme několik let

OmegaMarine Forte užíváme několik let

Zdeněk Bryknar, Nýrsko