V NordLaks dokáží zužitkovat každou část lososa, nazmar nepřijde vůbec nic

Při zpracování lososa projevuje firma NordLaks pokoru k přírodě a těží z lososů absolutní maximum. Nazmar nepřijde vůbec nic. Ani kosti se nevyhazují. Díky své bohatosti na vápník se drtí na rybí moučku vhodnou pro lidský organismus. Je mu totiž náramně podobná a díky skvělé vstřebatelnosti vápníku podporuje pohybový aparát.

V NordLaks dokáží zužitkovat každou část lososa, nazmar nepřijde vůbec nic

Maso té nejvyšší kvality se k nám z norského NordLaksu dostává až na náš jídelní stůl v podobě těch nejluxusnějších steaků. A omega-3? Ty se při zpracování získávají v rekordním čase, aby byla zachována jejich nejvyšší čerstvost, a to maximálně do 75 minut od výlovu až po zpracování a její zakonzervování proti oxidaci.

Nejčerstvější losový olej na světě (omega-3) najdete v Čechách a na Slovensku skutečně výhradně v produktu s názvem OmegaMarine PREMIUM. V žádném jiném produktu než v tom od společnosti NaturaMed, která jej výhradně dodává na český a slovenský trh, tento nejčerstvější lososový olej není obsažen. NaturaMedu (v ČR a na Slovensku téměř 3 miliony zákazníků) se jako jedničce v prodeji omega-3 podařilo získat možnost nabízet nejčerstvější lososový olej na světě právě ve svém prémiovém produktu OmegaMarine PREMIUM.

 Zpracovánání lososového oleje - ilustrační obrázek

Proč není omega-3 z lososa i v konkurenčních produktech?

Jasnou odpověď vám samozřejmě může dát jen výrobce, případně dovozce omega-3. My se tak můžeme pouze domnívat, že důvod absence omega-3 z nejčerstvějšího oleje je spojený s cenou. Lososový olej je totiž nejen skutečně vysoce kvalitní, ale také velmi drahý. Ale protože pro své zákazníky chceme to nejlepší a chceme být stále jedničkou na trhu, rozhodli jsme se právě tímto nejčerstvějším lososovým olejem na světě od NordLaksu vylepšit svůj produkt, a to rovnou jeho zdvojenou dávkou. Zvýšili jsme tak obsah obecně málo zmiňované, ale velmi důležité látky – DPA, na niž je lososový olej tak bohatý. DPA svou přítomností zesiluje ještě více účinek EPA, která je společně s DHA tou nejdůležitější látkou v omega-3 a kterou si naše tělo tolik žádá.

Zaujal Vás článek a chtěli byste si vyzkoušet zdarma omega-3 ze soukromé farmy?

Omega-3 získané z chovu lososů od rodinné společnosti NordLaks můžete vyzkoušet v měsíčním balení, které dostanete na vyzkoušení zdarma. Prémiový produkt OmegaMarine PREMIUM si teprve po vlastní zkušenosti můžete následně objednat v ročním balení s 50% slevou. Objednání produktu je samozřejmě bez závazků. To, jestli budete mít po měsíční zkušenosti zájem objednat si toto výhodné roční balení, bude jen na Vašem svobodném rozhodnutí.

O produkt OmegaMarine PREMIUM na měsíc zdarma bez závazků si můžete zavolat na bezplatnou linku 800 306 090, nebo na www.omegamarine.cz. Naše společnost NaturaMed hradí produkt v měsíčním balení, vy si hradíte pouze poštovné 49 Kč. Následně vám OmegaMarine PREMIUM přijde rovnou do schránky.

Zaujala Vás i zmínka o produktu z lososů, který podporuje náš pohybový aparát a kterého se v ČR a na Slovensku vyexpedovalo již přes 2 miliony balení? I ten můžete vyzkoušet na měsíc zdarma. Více se o něm dočtete na této stránce.

OmegaMarine PREMIUM balení

OmegaMarine PREMIUM

Nejprodávanější omega v ČR
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se...

Vyzkoušejte OmegaMarine PREMIUM ZDARMA*

*platíte pouze poštovné a balné 49 Kč

Načítám formulář