Obliba rybího tuku je obrovská. 3 důvody, proč byste ho měli užívat i vy:

Rybí tuk zažil velkou slávu v době, kdy jsme byli děti. Dnes je však situace ještě zajímavější – doporučuje se dětem i dospělým, a poptávka je nejvyšší v historii. Má to svůj důvod: pro zdraví je nenahraditelný.

Obliba rybího tuku je obrovská. 3 důvody, proč byste ho měli užívat i vy:

Zapomeňte na to, jak chutnal rybí tuk kdysi

Páchnoucí olej na lžíci od maminky či učitelky si pamatujeme všichni. Věříte, že někomu ale vážně chutnal a šel si přidat? Dnes je to jiné, rybí olej se vyrábí v malých kapslích, které nemají vůbec žádnou pachuť, a dobře kloužou do krku. Pokud jste se doposud tomuhle pokladu pro zdraví vyhýbali právě kvůli vzpomínce na rybí zápach, už nemusíte nic řešit! Tady jsou tři dobré důvody, proč byste měli začít doplňovat rybí tuk: 

1. Rybí tuk obsahuje vitamín D pro podporu imunity

S vitamínem D je to docela složité – tvoří se v naší kůži díky slunci. Tím pádem to není možné v podstatě od podzimu do jara. Potravinové zdroje jsou na Déčko chudé, až na jeden: rybí tuk! Tučné ryby a jejich tuk obecně jsou nejcennějším zdrojem vitamínu D, který potřebujeme pro odolnou imunitu a silné kosti. To ale není vše, čtěte dál:

 

OmegaMarine PREMIUM®

Vyzkoušejte zdarma*

To mě zajímá

[* platíte pouze poštovné 49 Kč]

2. Rybí tuk je plný omega-3 pro zdravé srdce, mozek a zrak

Omega-3 jsou mastné kyseliny, které jsou součástí tuků. Lidské tělo je nevytváří – jediným zdrojem je potrava. Omega-3 jsou ale pro zdraví nezbytné a nesmírně potřebné. Podílejí se na vývoji a funkci mozku, což je důležité pro naše myšlení, paměť a soustředění. Jsou podstatné pro zdraví srdce a cév, a pomáhají k udržení dobrého zraku.

Omega-3 jsou opravdu všestranným pokladem pro zdraví všech věkových skupin. 

3. Jíme kriticky málo ryb, proto bychom měli doplňovat rybí tuk každý den

Problémem je to, že Češi mají nedostatek omega-3. Je to kvůli tomu, že jíme moc málo ryb a ochuzujeme se tak o hlavní zdroj mastných kyselin. Není ale nic jednoduššího, než si dát rybí tuk v kapslích! 

Rybí tuk si objednejte ještě dnes, je ZDARMA!

V podstatě to nemá žádnou chybu. Snadno se užívá, a především je to přírodní produkt. Rybí tuk OmegaMarine PREMIUM v kapslích obsahuje nejčerstvější rybí olej na světě. Trvá jen něco málo přes hodinu, než se z čerstvé ryby zpracují tobolky v prvotřídní kvalitě. 

Není důvod čekat – spustili jsme možnost vyzkoušet OmegaMarine PREMIUM zdarma. Stačí vyplnit svou adresu, a během minutky máte objednáno! Klikněte na tlačítko zde:

OmegaMarine PREMIUM balení

OmegaMarine PREMIUM

Nejprodávanější omega v ČR
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se...

Vyzkoušejte OmegaMarine PREMIUM ZDARMA*

*platíte pouze poštovné a balné 49 Kč

Načítám formulář