Jak dlouho užívat rybí tuk - jednorázová záležitost nebo dlouholetý přítel?

Zajímá vás, jak dlouho užívat rybí tuk? Má nějaké vedlejší účinky, a je vhodný pro všechny věkové skupiny? Tyhle otázky jsme rozebrali v našem článku:

Jak dlouho užívat rybí tuk - jednorázová záležitost nebo dlouholetý přítel?

Rybí tuk jako součást našich jídelníčků

Rybí tuk, na rozdíl od jiných doplňků stravy, by měl být součástí našich jídelníčků dost často. Kvůli čemu?

Rybí tuk obsahuje omega-3 kyseliny a vitamín D.

Ideální je zařadit 2-3 porce mořských ryb týdně, ale sami víte, že realita je pravděpodobně jiná. Z tohoto důvodu se klade na rybí tuk v podobě doplňků stravy v posledních letech důraz, protože je zřejmé, že ryby z našich jídelníčků až na výjimky téměř vymizely. 

Proč je rybí tuk tak důležitý?

Rybí tuk patří jako jeden z mála mezi tuky zdravé. Účinky mluví samy za sebe:

Jak dlouho tedy užívat rybí tuk?

Je někdy potřeba přestat uzívat rybí tuk? Jednozračně je vhodné ho užívat dlouhodobě. Jen tak se vám bude moci odvděčit ve své plné síle. Průměrný Čech konzumuje v průměru o 60 % méně ryb, než je průměr na člověka v Evropské unii. To je důvod, proč je na místě doplňovat rybí tuk v kapslích. Není třeba s ním přestávat v podstatě nikdy. Potřebuje ho každý člověk, bez ohledu na věk. Rybí tuk je přírodní produkt, je tedy ideální pro dlouhodobou konzumaci, a překážkou by mohla být snad jen alergie, nebo doporučení lékaře

Potraviny bohaté na omega-3

Vyberte si formu přesně pro vás

Rybí tuk už dávno není jen o tekuté formě na lžičku, ze které se křiví pusa. Zvolit můžete například formu kapslí, kterou stačí bez kousání zapít. Díky želatinovému obalu žádnou (pa)chuť neucítíte. Kapsle existují také s ovocnou příchutí pro děti

Navíc takovéto kapsle bývají doplněny ještě dalšími vitamíny nebo minerály. V případě OmegaMarine PREMIUM například vitamínem D, které si spolu skvěle rozumí a navzájem se podporují.

Pro naše nejmenší můžete vyzkoušet také hravé žvýkací pastilky ve tvaru rybiček, které mají příjemnou ovocnou chuť a pochutnají si na nich i nejmlsnější jazýčky. 
 

OmegaMarine PREMIUM balení

OmegaMarine PREMIUM

Nejprodávanější omega v ČR
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se...

Vyzkoušejte OmegaMarine PREMIUM ZDARMA*

*platíte pouze poštovné a balné 49 Kč

Načítám formulář