Proč je u omega-3 nejdůležitější jejich čerstvost?

Na jednoduchou otázku je jednoduchá odpověď, protože omega-3 oxidují. Tento proces je odvozen od slova oxid, naznačuje, že hlavním problémem je kyslík. Při zpracování tedy hraje klíčovou roli čas. Jde o to, aby byl získaný rybí tuk z lososa s obsahem omega-3 co nejrychleji zakonzervován, aby byl na vzduchu co nejkratší možný čas. Zakonzervovat v tomto případě znamená uchovat v kapsli potravinového doplňku.

Proč je u omega-3 nejdůležitější jejich čerstvost?

Nejčerstvější lososový olej na světě

Norská společnost NordLaks je v tomto ohledu světovým rekordmanem. Od chvíle, kdy vyloví lososa, dokáže totiž rybí tuk (omega-3) obsažený v jeho mase zpracovat v rekordním čase do 75 minut. A to nejpozději!

Zpracovávání nejčerstvějšího lososového oleje

Je rychlost zpracování jediná klíčová věc?

Bohužel rychlost zpracování rybího oleje není jediná záruka kvality, a především ochrany před oxidací omega-3. Rychlost je řekněme první z nutností, aby na konci procesu byly ve vaší dóze ty nejkvalitnější kapsle plné čerstvých omega-3 OmegaMarine PREMIUM.

Ano, jsou to právě kapsle, které dokáží zakonzervovat vysokou kvalitu omega-3. Aby se tak ale mohlo stát, musí být vyrobeny z vysoce kvalitní želatiny, která omega-3 bude dlouhodobě udržovat ve stabilním stavu a chránit ji bezpečně před oxidací.

Celý tento proces je podpořen prvotřídní technologií, kterou NordLaks, výrobce a dodavatel nejčerstvějšího lososového oleje na světě, vlastní. Díky ní nabízí na trhu tu nejvyšší kvalitu, kterou v konečném důsledku může docenit každý uživatel OmegaMarine PREMIUM.

Zaujal Vás článek a chtěli byste si vyzkoušet zdarma omega-3 ze soukromé farmy?

Omega-3 získané z chovu lososů od rodinné společnosti NordLaks můžete vyzkoušet v měsíčním balení, které dostanete na vyzkoušení zdarma. Prémiový produkt OmegaMarine PREMIUM si teprve po vlastní zkušenosti můžete následně objednat v ročním balení s 50% slevou. Odběr produktu je samozřejmě bez závazků. To, jestli si po měsíční zkušenosti budete chtít objednat toto výhodné balení se slevou, bude jen Vaše svobodné rozhodnutí.

OmegaMarine PREMIUM balení

OmegaMarine PREMIUM

Nejprodávanější omega v ČR
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se...

Vyzkoušejte OmegaMarine PREMIUM ZDARMA*

*platíte pouze poštovné a balné 49 Kč

Načítám formulář